Ontmoet het team van Axion!

 

Het Axion team bestaat uit alleen familieleden met een hart voor auto’s, motoren en kwaliteitsvolle automotief gerelateerde producten. Zaakvoerder Richard Levens stond 33 jaar mede aan het hoofd van familiebedrijf Levens CBS. Enkele jaren geleden gaf hij de fakkel door aan de volgende generatie. Zoals hij altijd zegt “een familie bedrijf bezit je niet maar hebt het in bruikleen ”. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, zo ook zijn ondernemersbloed.

passie voor auto’s en motoren

Door zijn passie voor auto’s en motoren is hij op zoek gegaan naar merken die een toevoeging geven bij de reeds bestaande merken. Door de leverancier van voodoo Ride is hij benaderd met de vraag Voodoo Ride BeNeLux en Duitsland te vertegenwoordigen. Tevens bleef hij ook niet onopgemerkt bij DTE en Maxhaust, die ook graag hun producten verdeelt zien in de BeNeLux. Dit zullen zeker niet de laatste producten zijn die toegevoegd worden aan het Axion assortiment. Dus houdt onze website goed in de gaten voor de laatste updates.

“wederom” een familie bedrijf

Axion BVBA is zoals gezegd “wederom” een familie bedrijf. Samen met Niels, die zijn IVA-opleiding met succes afronden, en het verkoop team versterkt, wordt er volop gewerkt aan het in de markt zetten van de merken. Daarbij heeft Niels in Nederland ook zijn eigen werkzaamheden onder de naam Axion Automotive waarin buiten Voodoo ride, DTE tuning en Maxhaust Soundbooster hij zijn full wrap en beletterings werkzaamheden uitvoert in Baarle Hertog en op locatie. Tevens biedt Niels ook zijn diensten aan in aan- en verkoop van luxe wagens. 

Meer weten? Kom langs in onze showroom!