De RaceChip GTS  is uitgerust met de laatste  technologie op gebied van High end processors geplaatst in een met glasvezel versterkte designbehuizing en voorzien van FCI- Automotive-stekkers . De GTS behoort dus ongetwijfeld tot het beste wat chiptuning te bieden heeft: puur rijplezier!

Gebruik van de Nieuwste technologie van high-end processors

7 "fine tune mappings" zelf naar behoefte aan te passen

Hoogwaardige FCI Automotive-stekkers

Eenvoudige zelfmontage zonder dat vakkennis vereist is

Beschikbaar voor bijna alle moderne diesel- en turbo benzine wagens onder de 200 pk

Nieuwe met glasvezel versterkte designbehuizing

Tot 30% meer vermogen en koppel | tot 15% brandstofbesparing 

|2 jaar motor garantie ( zie voorwaarden) | gratis 1 x herprogrammering bij wisseling auto.

 

Razend snelle vermogensontplooiing
De intelligente high-end processor is de grote kracht achter de RaceChip GTS. Hoewel de  GTS  zeer weinig plaats inneemt, staat hij garant voor een uiterst hoge prestatie. De processor is in staat om in luttele microseconden op iedere minimale vermogensverandering te reageren. 

Opvoering van het vermogen individueel instelbaar
Uw RaceChip GTS leveren wij met een speciaal voor uw voertuig geoptimaliseerde basisinstelling.  Via de “fine tune mapping” kunt u zelf uw RaceChip GTS naar individuele wensen aanpassen. Eenvoudig en snel.

Brandstof besparen door middel van Eco-Tuning
Al naar gelang uw persoonlijke rijstijl kunt u met de montage van de RaceChip GTS brandstof besparen, tot 1 liter per 100 kilometer. En dat bij een gelijktijdige opvoering van het vermogen. Wanneer het besparen op brandstof uw belangrijkste drijfveer is, vertel ons dat dan bij uw bestelling. We zullen hier bij de basisinstelling rekening mee houden.

FCI Automotive-stekkers
Voor de hoogste graad aan veiligheid en performance hebben wij de RaceChip GTS met professionele stekkers van FCI uitgerust. Deze stekkers worden erg vaak gebruikt in de automobielbranche en staan voor de hoogste kwaliteit.

Met glasvezel versterkte designbehuizing
Onze hitteresistente behuizing bestaat uit met glasvezel versterkte kunststof. Zelfs bij negatieve invloeden biedt het de perfecte bescherming voor alle elektronische bouwonderdelen van de RaceChip GTS. Dankzij de geringe afmetingen kan de RaceChip GTS eenvoudig, snel en zonder speciale werktuigen gemonteerd worden.