Racechip

prestatieverhoging door chiptuning

 

Racechip is uw partner voor professionele chiptuning. Met meer dan 100.000 leveringen per jaar is Racechip een van de grootste chiptuning bedrijven. De populaire chiptuning modules, RaceChip Pro2 en RaceChip Ultimate, Racechip ultimate connect werden ontwikkeld door de Racechip ingenieurs. De Modules verhogen het vermogen van de motor zonder daarbij onderdelen van het voertuig in gevaar te brengen.

U zult enthousiast zijn over deze producten. In een mum van tijd zelf ingebouwd bieden onze aanvullende regeleenheden bij talrijke voertuigen met een turbodiesel- of turbobenzinemotor een prestatieverhoging tot 31%. Tegelijkertijd kunt tot 1 liter benzine per 100 km besparen. De RaceChip powerboxen staan in onze database voor meer dan 2200 voertuigen ter beschikking.

Hoe werkt Chiptuning?

In real time lezen wij digitaal de gegevens van de regeleenheid van de motor uit en optimaliseren een groot aantal eigenschappen. Daarbij horen bijvoorbeeld het injectietijdstip,  laaddruk en luchthoeveelheid.

In tegenstelling tot de tuning via de OBD-poort (De computer van de auto) wordt de regeleenheid zelf niet overschreven. Zo kan de RaceChip na de demontage niet worden aangetoond en blijft de tuning ook na een software-update van de fabrikant behouden.

Benzine besparen met Chiptuning

Met de RaceChip® Chiptuningmodules krijgt u niet alleen tot 31 procent meer pk en tot 25 procent meer koppel, u kunt tezelfdertijd ook brandstof besparen. Dat lukt natuurlijk alleen als u na de montage van de RaceChip® even snel blijft rijden of met andere woorden even veel gas geeft als daarvoor.

Wanneer u na de montage van één van onze RaceChip® Chiptuningmodules uw rijgedrag niet principieel wijzigt, kunt u tot 1 liter brandstof per 100 kilometer besparen. 

Vraag een persoonlijke chiptuning offerte aan:

Vind direct uw plaatselijke dealer!