De Race Chip ultimate connect
De Revolutie in Chip Tuning

Als je kijkt naar de beste manier om de vermogens voorraad van je auto te optimaliseren dan leiden alle wegen naar de Ultimate connect Race Chip module. Een revolutionaire aanpassing op onze ontwikkeling van de Ultimate Race Chip.

Geniet van maximale acceleratie, koppel en reactie van je auto.
Met de module speciaal gemaakt voor de moderne motor met excellente onderdelen, uitgebreide service en een veiligheidspakket inclusief 2 jaar motor garantie,geeft de Ulitmate connect een ideale combinatie van een ongekende rijervaring.

Of je nu heerlijk de bochten op een landweggetje neemt, relaxed op de snelweg rijdt, zonder problemen je aanhangwagen trekt of comfortabel met je camper de weide wereld intrekt, je zult het verschil voelen en omarmen.

ARM Cortex III high-end processor

3 prestatie modules voor op je smart phone via blue tooth

Opwarm timer voor je motor

ARM Cortex III high-end processor

3 prestatie modules voor op je smart phone via blue tooth

Opwarm timer voor je motor

Tot 30% meer vermogen en koppel | Lager brandstofgebruik | Besturing via smartphone | Simpele installatie en verwijdering | 2 jaar motor garantie

Razend snelle vermogensontplooiing
De intelligente high-end processor ARM Cortex III™ is een enorm krachtige microcontroller van de Cortex-familie van het bedrijf ARM. met zijn 48 MHz-timing is hij het belangrijkste stuk van onze RaceChip Ultimate. Hoewel de RaceChip Ultimate slechts zeer weinig plaats inneemt, staat hij garant voor een uiterst hoge prestatie. De processor is in staat om in luttele microseconden op iedere minimale vermogensverandering te reageren.

Opvoering van het vermogen individueel instelbaar
Uw Race Chip ultimate connect wordt via een back end server, draadloos geprogrammeerd, middels de RC app op uw smartphone. Met uw smartphone kunt u de race chip aan en uit schakelen en naar behoeven extra vermogen kiezen. Bovendien beschikt de app over een motor opwarm timer zodat uw motor altijd voldoende is opgewarmd voor gebruik.

Brandstof besparen door middel van Eco-Tuning
Al naar gelang uw persoonlijke rijstijl kunt u met de montage van de RaceChip Ultimate Connect brandstof besparen, tot 1 liter per 100 kilometer. En dat bij een gelijktijdige opvoering van het vermogen. Wanneer het besparen op brandstof uw belangrijkste drijfveer is, vertel ons dat dan bij uw bestelling. We zullen hier bij de basisinstelling rekening mee houden.

FCI Automotive-stekkers
Voor de hoogste graad aan veiligheid en performance hebben wij de RaceChip Ultimate met professionele stekkers van FCI uitgerust. Deze stekkers worden erg vaak gebruikt in de automobielbranche en staan voor de hoogste kwaliteit.

Met glasvezel versterkte designbehuizing
Onze hitteresistente behuizing bestaat uit met glasvezel versterkte kunststof. Zelfs bij negatieve invloeden biedt het de perfecte bescherming voor alle elektronische bouwonderdelen van de RaceChip Ultimate. Dankzij de geringe afmetingen kan de RaceChip Ultimate eenvoudig, snel en zonder speciale werktuigen gemonteerd worden.