Ontmoet het team van Axion!

 

Het Axion team bestaat uit alleen familieleden met een hart voor auto’s, motoren en kwaliteitsvolle automotief gerelateerde producten. Zaakvoerder Richard Levens stond 33 jaar mede aan het hoofd van familiebedrijf Levens CBS. Enkele jaren geleden gaf hij de fakkel door aan de volgende generatie. Zoals hij altijd zegt “een familie bedrijf bezit je niet maar hebt het in bruikleen ”. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, zo ook zijn ondernemersbloed.

passie voor auto’s en motoren

Door zijn passie voor auto’s en motoren kwam hij al snel in het vizier van VooDoo Ride. Zij vroegen hem om hun product in de markt te zetten in de Benelux en Duitsland.

Het resultaat:

Axion bvba verdeelt het volledige VooDoo Ride-gamma met de nodige trots. Tevens leiden een goed gesprek met Race Chip Duitsland tot eveneens een mooie samenwerking. Vanaf 1 januari 2017 is Axion dan ook importeur van deze prachtige motor optimalisatie modules, een hightech vorm van chip tuning. Ook de samenwerking met het Franse bedrijf GS27 leidt tot uitbreiding van het Axion assortiment.  

“wederom” een familie bedrijf

Axion BVBA is zoals gezegd “wederom” een familie bedrijf. Samen met Niels, die zijn IVA-opleiding met succes afronden, en het verkoop team versterkt, wordt er volop gewerkt aan het in de markt zetten van de merken. Daarbij heeft Niels zijn eigen “VoodooWRAP” werkzaamheden. Van een full auto wrap tot belettering.

Matthijs is de vliegende keep, nog studerend in Eindhoven, maar zeer waardevol als back up en klankbord voor vraagstukken op marketing-en bedrijfskundig niveau.

Tessa  organiseert de back office en is verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van het bedrijf.

 

Meer weten? Kom langs in onze showroom!